Dzida - no właśnie jak wiesz ja nie potrzebuję na dojazdy super - hiper wypasu. Myslę też cały czas nad Bravo --- dziś pojeżdżę po salonach zobaczymy jak z realizacją zamówień sprawa wygląda. Jeśli chodzi o doposażenie to za 1,5 tys mam 16 calowe alu felgi, przednie światłą przeciwmgłowe z funkcją doświetlania zakrętów , tempomat :shock: wielofunkcyjne koło kierownicy , fotel z regulacją wysokości, złącze USB, przednie fotele z regulacją lędzwiowoą ...Uważam że taki pakiet to za 1,5 Rewelacja Skoda się powinna od Seata uczyć pod tym względem a nie słono przepłacamy za każda pierdułkę dodaną. :x
Dylematy przed zakupem nowego auta - co wybrać Panowie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOJeśli chodzi o doposażenie to za 1,5 tys mam 16 calowe alu felgi, przednie światłą przeciwmgłowe z funkcją doświetlania zakrętów , tempomat :shock: wielofunkcyjne koło kierownicy , fotel z regulacją wysokości, złącze USB, przednie fotele z regulacją lędzwiowoą .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOSeat Leon REFERENCE 1.6 TDI CR 105 KM ( około 60/64 tys ). co o tym myslicie?
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO, byłem ostatnio w salonie Fiata na Żoliborzu, stoi tam Bravo Sport 2.0MultiJet 165km, w kolorze czerwona perełka, fajnie wyposażony(odsyłam po specyfikacjię na stronę fiata). Samochód jest z 2010roku, bazowo jest wyceniany na 83tys.zł. Na wstępie dają upust 10tys. na samochód z zeszłego roku co daje 73tys.zł, a po lekkiej gadce z handlowcem udało mi się zejść jeszcze do 67tys. zł. Jeśli znalazłby się ktoś naprawdę mocno chętny na to autko to można by jeszcze coś zbić Handlowiec bardzo miły i otwarty na propozycje. Także może warto byłoby się nad takim czymś zastanowić1.9 TDi ASV - seria, Φ 5,5l/100km
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez dragsterdaj octavię do przemalowania na kolor jaki Tobie odpowiada
Problem w tym, że sprzedając tą Octavię ...dostaję cenę o kilka tys wyższą niż w czasie kiedy ją kupiłem ---> czyli opłaca mi się ją sprzedać i kupić nowe auto z zerowym przebiegiem do "tłuczenia po polskich drogach"
Zamieszczone przez daneczek76tak naprawdę może Leona.
Seat Leon REFERENCE 1.6 TDI CR 105 KM ( około 60/64 tys ). co o tym myslicie?
Zamieszczone przez daneczek76brzydką biedronkę ja nissan Juke byś nie chciał?
tak jak pisalem . wystartowalem do setki szybciej niz kolega w leonie 150hp. pow 100km/h zrobil ze mnie wiatrak ale do setki bylem o maske z przodu
Komentarz
-
-
xtremesystems, przecież PAOLO napisał, że w ma osiągi i nie zależy mu na "wyścigufffce"
Zamieszczone przez SarrazinPAOLO ESCO, byłem ostatnio w salonie Fiata na Żoliborzu, stoi tam Bravo Sport 2.0MultiJet 165km, w kolorze czerwona perełka, fajnie wyposażony(odsyłam po specyfikacjię na stronę fiata). Samochód jest z 2010roku, bazowo jest wyceniany na 83tys.zł. Na wstępie dają upust 10tys. na samochód z zeszłego roku co daje 73tys.zł, a po lekkiej gadce z handlowcem udało mi się zejść jeszcze do 67tys. zł. Jeśli znalazłby się ktoś naprawdę mocno chętny na to autko to można by jeszcze coś zbić Handlowiec bardzo miły i otwarty na propozycje. Także może warto byłoby się nad takim czymś zastanowić
Komentarz
-
-
xtremesystems nie obraz sie ale Twoj kolega albo nie ma opon albo kompletnie nie ogarnia auta bo do 100 juz powinien lekki wiatrak z Ciebie zrobic. Roznica w przyspieszeniu leon - fabia z tym silnikiem to jakas sekunda, ale z tego co widze paolo nie potrzebuje demona predkosci, a i czesto jezdzi w 4, wiec czy to fabia czy leon szalu nie zrobi.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez daneczek76brzydką biedronkę ja nissan Juke byś nie chciał?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Albo AR Giulietta?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SarrazinBravo Sport 2.0MultiJet 165km, ....po lekkiej gadce z handlowcem udało mi się zejść jeszcze do 67tys
Zamieszczone przez shoknie zapomnij się przejechać tym autem zanim je kupisz
Zamieszczone przez MihauI to jest bardzo fajna propozycja moim zdaniem.
Zamieszczone przez Agamek12To może Nissan Qashquai
Zamieszczone przez MihauKiła Soul była wymieniana
Mam narazie "obgadane" 2 auta u siebie na miejscu - ale tylko obgadane :wink: czekam na samą sprzedaż mojego auta i oczywiście na oferty od naszych sprzedawców ( bo napewno będę ich męczył z chwila sprzedaży) a co z tego wyjdzie zobaczymy.
Miałem dziś w planach 3 salony ale był wypadek na S-3 :evil: i zabrakło mi czasu. Jutro nadrobię resztę salonów :szeroki_usmiech
W Seacie też już byłem - oferta jest ciekawa i dostępna, nie tak jak w Skodzię :?PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO,
Sarrazin napisał/a:
Bravo Sport 2.0MultiJet 165km, ....po lekkiej gadce z handlowcem udało mi się zejść jeszcze do 67tys
super cena pewnie bym dołożył ...kto wie1.9 TDi ASV - seria, Φ 5,5l/100km
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SarrazinPAOLO ESCO, byłem ostatnio w salonie Fiata na Żoliborzu, stoi tam Bravo Sport 2.0MultiJet 165km, w kolorze czerwona perełka, fajnie wyposażony(odsyłam po specyfikacjię na stronę fiata). Samochód jest z 2010roku, bazowo jest wyceniany na 83tys.zł. Na wstępie dają upust 10tys. na samochód z zeszłego roku co daje 73tys.zł, a po lekkiej gadce z handlowcem udało mi się zejść jeszcze do 67tys. zł. Jeśli znalazłby się ktoś naprawdę mocno chętny na to autko to można by jeszcze coś zbić Handlowiec bardzo miły i otwarty na propozycje. Także może warto byłoby się nad takim czymś zastanowić
PAOLO, za tą cenę to bym brał.
Kolega ma takiego, ale 120 konnego isobie chwali
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez Agamek12Albo AR Giulietta?
Poza tym w Kielcach się "chwalą", że mają takową za mniej niż 65kzł: http://otomoto.pl/alfa-romeo-giuliet...C19968960.html , ewentualnie za nieco więcej w Lublinie: http://otomoto.pl/alfa-romeo-giuliet...C20107623.html lub Żorach: http://otomoto.pl/alfa-romeo-giuliet...C20683996.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Zamieszczone przez SarrazinPAOLO ESCO, byłem ostatnio w salonie Fiata na Żoliborzu, stoi tam Bravo Sport 2.0MultiJet 165km, w kolorze czerwona perełka, fajnie wyposażony(odsyłam po specyfikacjię na stronę fiata). Samochód jest z 2010roku, bazowo jest wyceniany na 83tys.zł. Na wstępie dają upust 10tys. na samochód z zeszłego roku co daje 73tys.zł, a po lekkiej gadce z handlowcem udało mi się zejść jeszcze do 67tys. zł. Jeśli znalazłby się ktoś naprawdę mocno chętny na to autko to można by jeszcze coś zbić Handlowiec bardzo miły i otwarty na propozycje. Także może warto byłoby się nad takim czymś zastanowić
PAOLO, za tą cenę to bym brał.
Kolega ma takiego, ale 120 konnego isobie chwalisuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz